top of page

Soluții EIZO pentru controlul traficului aerian

Soluții inovative de afișaj digital dedicate implementărilor critice din mediului aviatic


Printre Soluțiile EIZO de top adresate unor nișe, și care răspund nevoilor foarte specifice ale acelei nișe, se enumeră soluțiile pentru controlul traficului aerian, denumite Air Traffic Control Solutions sau ATC.


Soluțiile concepute și furnizate de către EIZO pentru domeniul aviatic includ:

  • Soluții pentru centre de control al traficului

  • Soluții pentru turnuri de control

  • Soluții pentru centre de antrenament și simulare de zborSoluții ATC care îndeplinesc toate standardele necesare pentru turnuri de control din aeroporturi și centre de comandăPentru fiecare dintre aceste soluții, EIZO produce echipamente de top, având cel mai extins portofoliu din industrie pentru:

  • Monitoare certificate

  • Soluții de encoding și streaming

  • Soluții de colectare a datelor și de management al conținutului

  • Table grafice digitale

 

Monitoare de control primar

EIZO este lider în industrie încă din 2005 pentru monitoare de control primar 2k și este primul producător de monitoare 4x2k concepute special pentru ATC0. Plecând de la nevoile de afișaj, acest tip de monitoare a reușit să schimbe stilul de lucru al utilizatorilor.


 


Monitoare pentru turnuri de control

Acest tip de monitoare EIZO oferă o claritate excelentă pentru imaginea afișată, indiferent de condițiile de lumină, capacitate care le face ideale pentru turnurile de control. În plus, acest tip de monitoare pot fi customizate pentru a se încadra în arhitectura turnului.


 


Monitoare auxiliare

Gama de monitoare auxiliare EIZO este una extinsă, cuprinzând opțiuni standard și cu touch panel pentru centre de control al traficului aerian, pentru turnuri de control, dar și pentru centrele de pregătire și simulatoare.


 

Encoding & Streaming Solutions

Încă din 1978 compania EIZO se numără printre pionierii soluțiilor hardware grafice, destinate pieței ATC. Astfel soluțiile Re/Vue de encoding și streaming dispun de acuratețea necesară pentru a susține tehnologiile ATC complementare.


 

Soluții de colectare a datelor și de management al conținutului

Soluțiile de colectare a datelor și de management al conținutului din portofoliul EIZO sunt dezvoltate sub forma unui sistem end-to-end pentru a putea recepta mai multe fluxuri de la interfețelele de comunicații utilizate în mediile critice ATC, a le analiza, gestiona și ulterior distribui către alte aplicații. Utilizările sunt multiple: facilitează investigațiile post-incident, operațiunile se căutări și salvare, analiza antrenamentelor și a performanței, verificări și validare.


 

Tabele grafice digitale pentru control primar

Tabelele grafice Eizo high-resolution fac parte din a 4-a generație de dispozitive Raptor Series concepute pentru ATC, armată și alte aplicații de comandă și control. Suportă platforme UNIX și Linux dar și aplicații care necesită suprapunerile de conținut, oferă suport multi-resolution, au configurabilitate mare, un sistem inovativ de răcire - passive heatsink- și întrunesc toate standardele mediilor critice precum sunt cele din aviație.

 
Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de email sales@lasting.ro


21 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Kommentare


bottom of page