top of page

Synology a lansat noi soluții NAS, DS224+ și DS124

Modele NAS concepute special pentru profesioniști și companii mici

Synology DS224+ and DS124 side-by-side visual comparison.

Synology a lansat astăzi două modele noi de NAS, bazate pe sistemul de operare DiskStation Manager (DSM). Noile modele DS224+ și DS124 oferă instrumente complete pentru protejarea și gestionarea datelor importante, accesarea fișierelor de la distanță și monitorizarea proprietăților fizice, toate într-un format compact și familiar.


Gestionare simplificată a fișierelor cu acces de oriunde

DS224+ și DS124 oferă o gestionare și partajare intuitivă a fișierelor cu Synology Drive, precum şi o soluție de cloud privat care combină accesul pe mai multe platforme cu controale avansate de confidențialitate. 

Back-up versatil

Noile dispozitive Synology oferă o multitudine de modalități de a face back-up datelor importante. Utilizatorii pot alege să facă back-up continuu sau manual pentru stațiile de lucru, laptopuri și dispozitive mobile, sau urmând un program de back-up creat de utilizator pe sistemele Windows și macOS.


Pentru un nivel sporit de protecție, utilizatorii pot crea copii de rezervă ale folderelor, setărilor de sistem și pachetelor software instalate pe dispozitivul Synology, stocându-le în cloud, pe sisteme Synology secundare și pe dispozitive externe. În plus, utilizatorii pot crea instantanee ale datelor dispozitivului lor pentru o restaurare rapidă, care la rândul lor pot fi stocate local sau la distanță. 

Gestionarea sistemului de supraveghere

Cu suport pentru mai mult de 8.300 de camere IP și dispozitive ONVIF, sistemul de management video (VMS) Synology Surveillance Station transformă DS224+ și DS124 într-o platformă puternică de management și înregistrare. Utilizatorii pot configura și gestiona rapid camerele prin intermediul unei interfețe extrem de configurabile, facilitând criptarea, salvarea și arhivarea înregistrărilor.


Adăugarea înregistrării duble opționale la Synology C2 Surveillance permite stocarea imaginilor în cloud pentru un acces îmbunătățit de la distanță și ca o copie de rezervă suplimentară. Criptarea end-to-end protejează utilizatorii de cei care vor să se conecteze fraudulos, iar înregistrarea cu latență redusă asigură înregistrarea imaginilor până la ultimele secunde înainte ca fluxul unei camere să devină indisponibil. 

DS224+: Implementări Edge pentru echipe

DS224+ este conceput pentru a fi o soluție versatilă pentru echipele de dimensiuni mici și medii, oferind oferind o unitate de redundanță a datelor într-o configurație RAID sau două unuităţi pentru stocare. De la soluții de sincronizare system-to-system, până la stocare hibridă și servicii de cloud public, DS224+ permite sincronizarea datelor între mai multe locații utilizând o varietate de metode care susțin implementări diverse la nivel global.


"DS224+ este ideal pentru echipele și companiile care doresc să se sincronizeze cu biroul central", a declarat Michael Wang, Product Manager Synology Inc. "Funcțiile de sincronizare pe care le suportă imediat ce este scos din cutie îl face gata să se integreze în aproape orice implementare existentă."


 

DS124: Fluxuri de lucru simplificate pentru profesioniști

DS124 a fost creat special pentru a ajuta proprietarii de afaceri mici să își sporească productivitatea prin consolidarea datelor. Fie că vă aflați la birou sau în deplasare, aplicațiile mobile pentru Synology Photos și Synology Drive permit realizarea de copii de rezervă și sincronizarea fișierelor fără probleme. Sincronizarea la cerere le oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca o mare parte din datele stocate local pe DS124, minimizând nevoia de upgrade-uri costisitoare de stocare pe laptopuri și stații de lucru.


Julien Chen, Product Manager Synology Inc, a declarat: "Design-ul compact de desktop al lui DS124 și consumul redus de energie îl fac deosebit de potrivit pentru antreprenori, proprietari de afaceri și profesioniști creativi independenți care pot realiza mai mult cu mai puține costuri suplimentare după simplificarea fluxurilor de lucru cu DS124."


Comparație

​DS224+

DS124

​Produs


Synology DS224+


Synology DS124

Sloturi HDD

2

1

CPU

Quad-core Intel® x64

Quad-core ARMv8

Memorie (memorie maximă)

2 GB (6 GB)

1 GB

Consumul de energie (utilizare)

15 W

11 W

Consumul de energie (idle)

4.5 W

3.5 W

Suport Btrfs

Da

Da

Unitate Synology

Da

Da

Backup

  • PC și server (recuperare bare-metal, fișiere și dosare)

  • VMware și Hyper-V VM-uri

  • Microsoft 365 și Google Workspace

  • Dispozitive mobile Synology NAS (recuperare bare-metal, dosare și configurare)

  • PC

  • Dispozitive mobile

  • Synology NAS (dosare și configurare)

Suport Synology High Availability

Da

Nu

Stație de supraveghere Synology

Da

Da

Nr. maxim de camere IP

25

12

Garanție

2 ani

(extensibil la 4 ani în anumite regiuni)

2 ani

(extensibil la 4 ani în anumite regiuni)


 

Disponibilitate

DS224+ și DS124 sunt disponibile începând de astăzi la LASTING System.


 

Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de sales@lasting.ro


Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page