top of page

LASTING System atinge nivelul Platinum în cadrul parteneriatului cu HP | POLY

Colaborarea de 16+ ani dintre cele două companii intră într-o nouă etapă, axată pe soluții complexe de videoconferință, consultanță și suport tehnic pentru partenerii și clienții LASTING din România & din Balcani.


LASTING System atinge nivelul Platinum în cadrul parteneriatului cu HP | POLY

7 iunie 2023 | TimișoaraLASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), a atins nivelul maxim (Platinum) în cadrul parteneriatului cu producătorul de soluții de comunicații unificate HP | POLY, fiind momentan singurul partener cu această titulatură din regiune.


În calitate de partener Platinum, LASTING continuă să ofere rețelei de parteneri reselleri și clienților săi acces la vasta expertiză acumulată în calitate de distribuitor al produselor și soluțiilor HP | POLY, cu accent crescut pe zona de soluții complexe de videoconferință, consultanță și suport tehnic, atât în România cât și într-o serie de piețe din zona Balcanilor & Europa de Est, printre care: Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia și Slovenia.


Statutul de Partener Platinum este cel mai înalt nivel de certificare în cadrul programului de parteneriat al HP | POLY și vine ca o recunoaștere a nivelului ridicat de competențe, cunoștințe tehnice și resurse acumulate de echipa LASTING. Acestea din urmă includ și un vast parc de echipamente demo aflate la dispoziția partenerilor companiei noastre.


LASTING System atinge nivelul Platinum în cadrul parteneriatului cu HP | POLY

Ca urmare, soluțiile HP | POLY rămân parte integrantă a portofoliului de comunicații unificate (UC) al LASTING, oferind partenerilor reselleri și clienților noștri acces la o gamă amplă și variată de soluții configurate special pentru modelul de lucru hibrid și la distanță. La aceste soluții se adaugă serviciile de consultanță, instalare, mentenanță, training și customer care. Colaborând cu LASTING pentru soluții HP | POLY, partenerii au acces la singurul centru autorizat de service și suport din regiune, cu ingineri certificați și autorizați de către producător pentru a oferi mentenanță la nivel local.


“Colaborarea dintre LASTING și HP | POLY a intrat într-o nouă etapă, odată cu dobândirea statutului de Partener Platinum”, a declarat Octavian Vlad, Business Development Manager în cadrul LASTING System S.A. “LASTING are o experiență considerabilă în livrarea de proiecte ce au la bază soluțiile și serviciile din portofoliul HP | POLY, având în plus beneficiul unor parteneriate solide cu colaboratori atât din România, cât și din regiune. Astfel, dată fiind complexitatea portofoliului de soluții de UC al companiei noastre, noul statut Platinum ne permite integrarea mai eficientă a tehnologiilor POLY cu ceilalți producători de tehnologie cu care colaborăm, făcând din LASTING un colaborator cu o poziționare unică în România și în regiune”, a completat Dl. Vlad.


Parteneriatul dintre cele două companii a demarat în 2007, când entitatea americană activa sub denumirea de Polycom. În 2018 Polycom a fuzionat cu Plantronics, iar compania a fost re-denumită POLY. În 2022 POLY a fost achiziționată de HP, fiind la momentul actual în proces de integrare în structura de funcționare și programul de parteneriat al acesteia din urmă.

40 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Poly Sync 10

bottom of page