top of page

LASTING System devine distribuitor Yealink în România

Soluțiile de videoconferință, voce și colaborare oferite de Yealink sunt acum disponibile pentru partenerii și clienții LASTING din România


LASTING System devine distribuitor și partener Yealink în România

LASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), și-a extins portofoliul de soluții de comunicații unificate (UC) prin încheierea unui parteneriat cu compania Yealink. În conformitate cu termenii parteneriatului, LASTING System devine distribuitor certificat al portofoliului de soluții de videoconferință, voce și colaborare al Yealink.


„Integrarea Yealink în portofoliul nostru de furnizori este o mișcare strategică,” a declarat dl. Octavian Vlad, Business Development Manager, LASTING System. „Cu angajamentul Yealink pentru standarde deschise și gama sa diversă de soluții UC adaptate pentru diferite scenarii de utilizare, îmbunătățim în mod semnificativ versatilitatea portofoliului și a ofertelor companiei noastre. Această colaborare consolidează poziția noastră unică pe piața de soluții UC din România.”


LASTING devine un partener important pentru Yealink în România, atât la nivel de poziționare strategică pe piață, cât și în ceea ce privește expertiza în livrarea de proiecte și soluții complexe de comunicații unificate (UC).

LASTING System are la activ peste 18 ani de expertiză în furnizarea de soluții UC, atât la nivel național cât și internațional. Compania noastră își sprijină partenerii reselleri în identificarea de oportunități, oferindu-le consultanță pentru furnizarea soluțiilor optime și analiza cerințelor clientului, precum și servicii de instalare și întreținere, asistență pentru clienți și formare în utilizarea și administrarea infrastructurilor UC. LASTING devine astfel un partener important pentru Yealink în România, atât la nivel de poziționare strategică pe piață, cât și în ceea ce privește zona de know-how și expertiză în livrarea de proiecte și soluții UC complexe.


 

Despre Yealink

Yealink o companie recunoscută la nivel global pentru furnizarea de soluții de videoconferință, voce și colaborare care pun accentul pe compatibilitatea și interoperabilitatea cu principalele platforme UC. Produsele Yealink sunt create pentru a îmbogăți experiența UC a utilizatorului și permit companiilor să îmbunătățească colaborarea, să stimuleze productivitatea și să gestioneze costurile în mod eficient.


Despre LASTING System

LASTING System, parte din Grupul LASTING, este un jucător puternic pe piața IT din România, precum și unul dintre cei mai mari distribuitori IT cu valoare adăugată cu 100% capital românesc. Compania noastră este prezentă pe piața B2B din România de peste 28 de ani. LASTING System a dezvoltat parteneriate strategice cu cei mai importanți producători tehnologici la nivel mondial și acoperă întregul teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, care se extinde în prezent la parteneriate regionale (Balcani).

64 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page