top of page

LASTING System devine distribuitor Grandstream în România

Soluțiile de networking și comunicații unificate (UC) oferite de Grandstream sunt acum disponibile pentru partenerii și clienții LASTING din România


LASTING System devine distribuitor Grandstream în România

LASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), și-a extins portofoliul prin încheierea unui parteneriat cu Grandstream Networks, un furnizor american de soluții de comunicații unificate (UC) și rețelistică. În conformitate cu termenii parteneriatului, LASTING System devine distribuitor certificat al portofoliului Grandstream Networks de soluții UC, VoIP, rețelistică și securitate fizică în România.


„Ne bucurăm foarte mult de încheierea acestui parteneriat și de oportunitatea de a adăuga soluțiile Grandstream Networks la portofoliul de comunicații unificate al LASTING System. Cu Grandstream Networks în echipă, compania noastră furnizează soluții complete în zona de UC, rețelistică și VoIP, beneficiind atât de sprijin din partea furnizorului cât și de competențele tehnice adecvate pentru a oferi consultanță, suport în implementare, servicii de instalare și mentenanță la nivel local”, a declarat dl. Octavian Vlad, Business Development Manager în cadrul LASTING.


Alături de Grandstream, suntem pregătiți să oferim partenerilor și clienților noștri soluții de top în domeniul comunicațiilor și rețelisticii, precum și suport tehnic certificat, consultanță, suport în implementare, servicii de instalare și mentenanță - toate la nivel local.

„Grandstream Networks este încântată de faptul că LASTING System a devenit partener oficial de distribuție în România”, a declarat Tomer Henn, Director de Vânzări la Grandstream Networks. „Experiența LASTING în piețe multiple, precum și serviciile remarcabile pe care le oferă partenerilor fac din LASTING alegerea perfectă pentru rolul de distribuitor Grandstream Networks. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm strâns cu LASTING System pentru a oferi clienților din România soluții puternice și de încredere în zona de UC și rețelistică.”


LASTING System are la activ peste 18 ani de expertiză în furnizarea de soluții UC complexe, atât la nivel național cât și internațional. Compania noastră își sprijină partenerii reselleri în identificarea de oportunități, oferindu-le consultanță pentru furnizarea soluțiilor optime și analiza cerințelor clientului, precum și servicii de instalare și întreținere, asistență pentru clienți și formare în utilizarea și administrarea infrastructurilor UC.


 

Despre Grandstream Networks

Grandstream conectează lumea din 2002, furnizând soluții de networking și comunicații unificate care permit o comunicare facilă și de încredere. Soluțiile Grandstream oferă tot ce este necesar pentru a construi o platformă de comunicare calitativă și ușor de gestionat, oferind o abordare de tip ”one stop shop” pentru toate soluțiile de rețelistică, comunicații unificate, colaborare și securitate fizică. Cu sediul central în Boston, SUA, soluțiile Grandstream sunt utilizate în peste 150 de țări și sunt apreciate în egală măsură de marile corporații și micile întreprinderi pentru calitatea, fiabilitatea și nivelul de inovație pe care îl oferă.


Despre LASTING System

LASTING System, parte din Grupul LASTING, este un jucător puternic pe piața IT din România, precum și unul dintre cei mai mari distribuitori IT cu valoare adăugată cu 100% capital românesc. Compania noastră este prezentă pe piața B2B din România de peste 28 de ani. LASTING System a dezvoltat parteneriate strategice cu cei mai importanți producători tehnologici la nivel mondial și acoperă întregul teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, care se extinde în prezent la parteneriate regionale (Balcani).

59 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page