top of page

LASTING System adaugă în portofoliu soluțiile audio-video EPOS

LASTING System S.A., distribuitor de produse și soluții IT cu valoare adăugată (VAD), și-a extins recent portofoliul prin încheierea unui parteneriat cu EPOS, un brand premium care produce și comercializează soluții audio-video la nivel global.


LASTING System adaugă în portofoliu soluțiile audio-video EPOS

Astfel, LASTING System devine distribuitor oficial al portofoliului de produse audio-video EPOS atât în România, cât și într-o serie de țări din Europa de Est, mai exact: Albania, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Serbia și Slovenia.


EPOS face parte din Demant Group, organizație cunoscută până în anul 2020 ca Sennheiser Communications. La momentul actual, EPOS are ca principal obiect de activitate dezvoltarea și livrarea de soluții AV pentru segmentul de piață enterprise. Ca urmare a parteneriatului încheiat cu LASTING, soluțiile EPOS devin parte intregrantă a portofoliului de comunicații unificate (UC) al companiei noastre, oferind partenerilor reselleri și clienților LASTING acces la o gamă mai largă și mai variată de soluții profesionale AV configurate special pentru modelul de lucru hibrid și la distanță.


“Suntem foarte încântați să extindem portofoliul UC al LASTING cu un brand atât de cunoscut la nivel global”, a declarat Dl. Mircea Sîrbu, Director Distribuție - LASTING System. "În contextul de business actual, ne bucurăm că LASTING reușește să ofere rețelei sale de parteneri echipamente audio de cea mai bună calitate, facilitând în același timp accesul la cele mai eficiente instrumente de colaborare pentru munca hibrid", a adăugat Dl. Sîrbu.


“LASTING System este un distribuitor valoros, cu o experiență semnificativă în domeniul soluțiilor audio-video pentru săli de ședințe și pentru zona de comunicații unificate în general”, a completat Dl. Martin Glaser, Sales Manager Austria & CEE în cadrul EPOS. ”În plus, LASTING este o companie deja prezentă și recunoscută în rândul resellerilor din Europa Centrală și de Est. Apreciem foarte mult dedicarea și perseverența de care a dat dovadă LASTING în inițierea parteneriatului cu EPOS și suntem convinși că suntem abia la începutul unei colaborări de success, care va permite progresul și dezvoltarea companiei noastre pe piețele din CEE”.


Ca urmare a parteneriatului încheiat cu LASTING, soluțiile EPOS devin parte intregrantă a portofoliului de comunicații unificate (UC) al companiei noastre, oferind partenerilor reselleri și clienților LASTING acces la o gamă mai largă și mai variată de soluții profesionale AV.

LASTING oferă acces la întregul portofoliu de produse AV al EPOS în zona enterprise; acesta din urmă include căști, sisteme audio pentru săli de conferințe și sisteme de videoconferință. Începând cu luna mai a anului 2023, LASTING are în stoc o serie de produse EPOS ce pot fi comandate și testate, iar partenerii pot deja plasa comenzi. De asemenea, în scurt timp LASTING va lansa o campanie cu prețuri promoționale la produsele EPOS.


”Apreciem foarte mult dedicarea și perseverența de care a dat dovadă LASTING în inițierea parteneriatului cu EPOS și suntem convinși că suntem abia la începutul unei colaborări de success, care va permite progresul și dezvoltarea companiei noastre pe piețele din Europa Centrală și de Est”.  - Martin Glaser, Sales Manager Austria & CEE, EPOS

Despre EPOS

EPOS proiectează, produce și vinde soluții audio și video de ultimă generație pentru profesioniștii din domeniul afacerilor. Pe baza a zeci de ani de cercetări în domeniu, EPOS proiectează soluții audio și video cu algoritmi unici, care oferă cele mai bune condiții pentru creier, permițând utilizatorilor profesioniști să comunice și să colaboreze eficient, dând dovadă de o concentrare mai bună cu o pierdere mai mică de energie.


Deținută de cel mai important grup mondial de asistență medicală auditivă și tehnologie audio, Demant, și având sediul central în Copenhaga (Danemarca), EPOS se bazează pe o expertiză audio de peste 115 ani și operează pe o piață globală cu birouri și parteneri în peste 60 de țări.


Mai multe informații la: www.eposaudio.com

42 afișări
bottom of page