top of page

O premieră mondială pentru AudioCodes!

Prioritizează securitatea și confidențialitatea companiei tale cu Android 12 MTR

AudioCodes RXV81 Collaboration Bar with Android 12 for Microsoft Teams Rooms

AudioCodes se mândrește cu locul 1 la nivel mondial în ceea ce privește livrarea dispozitivelor Microsoft Teams Room (MTR) ce operează pe Android 12, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.


În calitate de expert în comunicații audio, apeluri video și în interacțiunea cu clienții prin Microsoft Teams, AudioCodes a depus eforturi semnificative pentru a se asigura că oferă cele mai recente actualizări care au ca scop menținerea siguranței dispozitivelor MTR.


AudioCodes RXV81 Collaboration Bar

Iată 3 lucruri pe care ar

trebui să le iei în considerare


Security icon

Protejează-ți afacerea cu ajutorul ultimelor funcționalități de confidențialitate și securitate

Tehnologia evoluează foarte rapid, iar munca în format hibrid și întâlnirile online au devenit o normalitate în zilele noastre - tocmai de aceea informațiile transmise trebuie să rămână private și confidențiale. Android 12 oferă un control mai mare asupra datelor transmise deoarece are un sistem îmbunătățit de protecție împotriva atacurilor cibernetice, oferindu-vă întotdeauna cele mai recente actualizări de securitate. MTR-urile bazate pe sisteme de operare mai vechi sunt mult mai vulnerabile la astfel de atacuri malware. Nu vă asumați riscuri, utilizați întotdeauna cea mai recentă versiune!Expiry date icon

Sistemele de operare Android (OS) au o dată de expirare - nu neglija acest lucru!

Poate că știați lucrul acesta – sau nu: fiecare versiune Android are o data de expirare care, odată depășită, nu mai acceptă actualizări. Este important să vă asigurați că dispozitivul folosit poate suporta sistemul de operare Android 12. În caz contrar, va trebui să vă achiziționați un MTR mai nou, cu un hardware actualizat, care va accepta Android 12 și vă va oferi cea mai bună securitate a datelor, asistență și funcții.


Extended lifetime icon

Alege Android 12 și extinde-ți durata de viață a
dispozitivelor MTR

Dispozitivele MTR cu sistemul de operare Android 12, sub certificare Microsoft, au cea mai lungă perioadă de viață de pe piață și îți vor oferi protecția maximă a datelor. Atunci când un client achiziționează dispozitive pentru sala de ședințe, este important să aleagă cel mai recent dispozitiv apărut pe piață, dispozitiv care dispune și de cea mai bună securitate. Atunci când alegeți AudioCodes beneficiați de o calitate superioară a colaborării la nivel global, o instalare ușoară, precum și de un management centralizat în gama audio și MTR.


Aceasta este cea mai bună decizie pe care o puteți lua dacă vreți să îmbunătățiți experiența unei săli de ședințe folosind Microsoft Teams Rooms. 
Vă stăm aproape

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresa de sales@lasting.ro


33 afișări0 comentarii

Kommentare


bottom of page